Kao Lak Beach Khaolak Laguna Resort Pool Sairung Waterfall Khaolak Laguna Resort

Kao Lak - Phang-Nga - Thaimaa

Yleistä
Tähän asti tämä kansallispuisto on vain meren rannalla metsäpuistoksi on Khao Lak, kunnes Mr. Somchit Suksanga, kylän päällikkö Mu 3, Kapong osa-alue, Kapong, Phang nga, oli ehdottanut, että Apulaissisäministeri maatalous-ja osuuskunta on 26. syyskuuta 1984 harkittaessa julistaa metsä Amphoe Ka Pong ja naapurialueisiin metsä on säilyttämisen metsää säilyttämiseen alkuperän tai lähteen veden Phang nga maakunnassa joka edelleen täydellinen metsää ja on paljon villieläimiä. Forever, tällä alalla on edelleen värikäs turistinähtävyys, erityisesti monia pieniä vesiputouksia. Tämä alue tuli 66th National Park on 30. elokuuta 1991 eli "Khao Lak-Lam Ru kansallispuisto kattaa 125 km ²

Maantieto
Yleiset maantiede kuuluu useita vuoria, kuten Lak vuoristo, Lam Ru vuoristo, Sang Tong vuoristo, Mai Kaeo vuoristo-ja Prai Bang Toa vuori. Korkein huippu on noin 1077 metriä noin mereen tasolle, joka on alkuperä tärkeä jokien Phang nga maakunnassa, nimittäin Ta KUA Pa joki ja Phang nga joki ja myös koostuu monien pienten kanavien ja puroihin. The Khao Lak - Lam Ru kansallispuisto sijaitsee rannan alueella lähellä meren kattaa rock beach ekologinen järjestelmä, hiekkaranta ja koralli ekologinen järjestelmä.
Ilmasto
The Khao Lak - Lam Ru kansallispuisto sijaitsee länsirannikolla Andamaanien merelle, anna sen saada vaikutusvaltaa Lounais monsuuni tuuli-ja Koillis monsuuni tuuli joka aiheuttaa on satanut lähes ympäri vuoden. Se on kaksi vuodenaikaa, lämmin kausi alkaa tammikuusta asti huhtikuuta ja sateen kausi alkaa toukokuussa joulukuussa, joka on paljon sateita.
Kasviston ja eläimistön
Suurin osa puiston kuuluu trooppisten evergreen metsä, joitakin on vielä koskematon, kun taas muilla aloilla ihmisen puuttumista on muuttanut metsien rakennetta. Joissakin paikoissa alkuperäisen metsä on kokonaan korvattu hedelmäpuita kumilla tai plantaaseilla. Puistossa on myös joitakin pienten alueiden rannikkoalueiden luontotyyppien ja pieni eristäytynyt hiekkarantoja.

Trooppiset evergreen metsä, tämä tapahtuu, metsäisiä kukkuloita ja Khao Lak. Paikoissa, joissa on vähän ihmisten häiriön tämä metsä on hyvin erilaiset; jauhetulle kasviston, joka aluskasvillisuus taimista, sitten katos on kolme tasoa, pienempi, väli-ja ylä-ja edellä tässä muutama uusi metsä jättiläisiä. Periaatteen puulajien kirjataan include; Dipterocarpus sp., Alstonia scolaris, Anisoptera costata, Michelia champaca, Syzygium sp., Hopea odorata, Mimusops elengi useita palmunydin (Palmae) lajit ja Bamboo (Gramineae). Tämä metsä on myös hyvin runsaasti epiphytes kuten orkideat ja saniaisia, ja snaking välillä puut Lianes ja monet kiipeilijöille myös rottinki.

Pienissä korjaustiedostoja rannikon metsä sisältää monia meren suvaitsevainen lajit mukaan lukien; Barringtonia asiatica, Anacardium occidentale ja Pandanus odoratissimus.

Luonnonvaraiset eläimet
Mammal eläinten koostuu Colugo, Binturong, Malesian lumikko, Drynaria. bonii H. Christ, Bat ja suuri nisäkäs eläinten täällä. Sumatran serow, malaijilainen Tapir jne.

Retiles voitaisiin luokitella päivällä elävät matelijat kuten Idian tai Bengalin Monitor jne. ja matelijat, että voit löytää suoraan ovat Snake kuten irisoiva maa käärme, malaijilainen pit kyykäärme, ja White huulinen pit kyykäärme.

Sammakkoeläimet kuten Bufo asper Gravenhorst, Rana laticeps Boulenger, ja Heymon n Froglet jne.

Linnut alkaen tutkimus voidaan luokitella 15 luokan-tilaukset 108 perheitä, esimerkiksi Crested serpent-kotka, White mahainen meri-kotka, Emerald Dove ja Scarlet Minivet, jne., kun taas suuret linnut löydettiin 3 tyypit, eli pörheä - huippukerroin hornbill, Oriental Pied hornbill, ja Homrai.

Daytime perhosia, useimmat niistä voisi löytyä ensisijainen sademetsiä, erityisesti puron tai lammen alueella. Huomiovalaisimet perhosia määritellään säilytettävä eläinten täysin 3 tyyppiä eli Troides aeacus thomsoni, Trodes amphrysus ruficollis ja Stichophthalma godfreyi.

Sea eläimiä, esimerkiksi mereen kurkkua ryhmä kuten Black Kurkku, H. scabra jne. siilin ryhmä kuten malaijilainen Porcupine jne., meri tujaus kuten Feather star jne., kalan ryhmä kuten MOREY ankerias , Lizardfish, Long Tom jne. tähden ryhmä kuten Feather star, että taskurapua ryhmä kuten Giant murex Tiger Cowrie.